2011-es terveink

2011.02.09. 08:56 | SzutorBerni | Szólj hozzá!

Címkék: aliceesbob

Kedves Olvasók!

Az év eleje mindenkinek a tervezés időszaka, így van ez Alice és Bob életében is. Tavaly májusban indítottuk a blogot, és az első évet arra szántuk, hogy kiderüljön: a munka mellett vajon képesek vagyunk e rendszeresen cikkeket írni vagy hamvába hal a kezdeményezés. Talán még nálatok is jobban örülünk, hogy sikerrel jártunk! :-)

Mit tervezünk ezek után 2011-re?
Nem szokunk le az It-biztonságról! :-)

Továbbra is arról lesz szó, ami minket az It biztonsággal kapcsolatban a leginkább foglalkoztat, amivel munkánk során találkozunk (a céljainkat megtaláljátok a tavalyi beköszöntőnkben).

Fejlődni szeretnénk. Még többet írni, hisz látjuk, nagyon sok érdekes történet, tapasztalat marad megíratlan! És, hogy a sok írásban ne vesszetek el idéntől állandó rovatokat indítunk. Ezek gyakorlatilag tematikus cikkeket jelentenek, a sok vegyesfelvágott mellett, illetve lassan a vegyesfelvágottat is témák szerint csoportosítjuk. Sok ötletünk van, de most ünnepélyesen az első rovat indulását szeretnénk bejelenteni melynek címe: "Gépházból jelentjük" !

Ez gyakorlatilag egy interjúsorozat lesz. Ahogy Józsika fogalmazna (szinergikus izé). Az IT biztonságról beszélgetünk izgalmas témákról, érdekes emberekkel. Mert sokszor találkozunk olyan szakemberekkel, akiktől mi is sokat tanulunk. Arra gondoltunk, izgalmas lenne, ha ezeket nem csak mi hallanánk, véleményük, tapasztalatuk első kézből jutna el hozzátok.

Így a következőt találtuk ki:

  1. Megkeressük és felkérjük az érdekes embereket az interjúra.
  2. Kiválasztjuk a témát, a kollégákkal többen közösen összeírjuk a kérdéseinket. Schopp Attila személyében egy profi újságíróval közösen megcsináljuk az interjút, aki utána cikket készít belőle.
  3. Publikáljuk, és Ti olvashatjátok a gondolatokat első kézből.
  4. Mindannyian egy kicsit boldogabbak leszünk (ez a szinergikus izé része, mondja JózsikaJ)!

Fontos, hogy itt olyan emberekkel beszélgetünk, akik az IT biztonsághoz kapcsolódóan valamit már csináltak, vagy épp csinálnak. Nem tervekről lesz szó, gépházból politikus ezért soha nem fog jelentkezni!

Alice és Bob továbbra is gyakorlati marad, a teljesítménnyel és nem a tervekkel foglalkozik.

Szeretnénk megköszönni az eddigi a figyelmeteket, visszajelzéseiteket. Arra kérnénk benneteket, hogy ha bármi kérdésetek, véleményetek, javaslatotok van, akkor az aliceesbob@kancellar.hu címre írjátok meg.

Örömmel veszünk minden visszacsatolást, észrevételt.

És jöjjön hát az első interjúnk. Találkozunk a gépházban!

A bejegyzés trackback címe:

https://aliceesbob.blog.hu/api/trackback/id/tr72648512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása